Tamara

Mauro

Mijn naam is Tamara Peters en ik ben geboren en getogen in Ede. Na 15 jaar gewerkt te hebben in de supermarkt, was het tijd voor iets anders. Ik heb verschillende administratieve opleidingen gevolgd, en ik heb daar ook mijn werk in gevonden. Echter merkte ik dat ik daar mijn energie niet kwijt kon. Ik riep al jaren dat ik wilde gaan masseren, en ik heb uiteindelijk in 2018 de knoop doorgehakt. Ik ben begonnen met de opleiding wellnessmasseur, en dat beviel me zo goed, dat ik uiteindelijk na het succesvol afronden van deze opleiding ben door gaan leren voor sportmasseur. Deze opleiding heb ik 2019 succesvol afgerond. Tussen de opleidingen door heb ik ook verschillende soorten massagecursussen gevolgd.

Het geeft mij een goed gevoel als ik mensen van hun rug/nekklachten af kan helpen. Of kan laten genieten van een ontspanningsmassage. Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen blijf ik doen, daar er nog zoveel technieken en ontwikkelingen zijn voor het masseren.

Ik werk bij MyoRelax part-time, ben beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdagen. Voor het boeken van een massage moet u contact opnemen met Mauro via het contact formulier of even bellen naar 06 11 89 50 18.

Bekijk alle massages

Praktijk Ede

Praktijk Veenendaal