Mauro

Mauro

Mijn naam is Mauro Rodrigues da Silva. Mijn ouders komen uit Portugal maar ik ben geboren in Nederland. Zelf heb ik 28 jaar in Portugal en één jaar in Afrika gewoond. In 2011 ben ik teruggekomen naar Nederland. Ik spreek inmiddels Nederlands, Engels, Portugees en Spaans. Voordat ik mijn weg in de massagewereld vond, ben ik 23 jaar werkzaam geweest in de horeca. Eerst als ondernemer van een wijnhandel en daarna als ober in verschillende horecagelegenheden. De dienstverlening sector heeft mij altijd al aangesproken. Masseren deed ik altijd al als hobby bij vrienden en familie. Mijn collega’s hadden vaak nek- en schouderklachten en al snel was ik iedereen aan het masseren.

Veel collega’s en vrienden hebben mij gemotiveerd om op 45-jarige leeftijd weer te gaan leren. Dat was een enorme stap voor mij aangezien ik niet alleen een nieuw vak moest leren, maar ook de Nederlandse taal behoorlijke diende bij te schaven. Toch is het vorig jaar gelukt om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik startte met de opleiding NGS Sportmasseur en in dezelfde periode werd ik bij Thermen van Bussloo aangenomen als masseur. Dit veranderde alles in mijn leven en nu ben ik inmiddels al weer twee jaar met plezier aan het werk als masseur.

Het geeft mij enorme voldoening wanneer ik mensen kan helpen met hun nek- en rugklachten of wanneer iemand bijvoorbeeld een enkel heeft verzwikt. Doordat ik steeds meer persoonlijke aanvragen kreeg ben ik begonnen met het geven van massages aan huis. Zo kan ik mensen in hun eigen omgeving helpen en hun klachten verlichten. Omdat het ondernemersbloed nog altijd in mij stroomt heb ik mijn eigen massagebedrijf opgezet onder de naam MyoRelax. Naast dat ik massages aan huis geef, wordt ik ook ingehuurd door bedrijven voor het geven van bijvoorbeeld stoelmassages.

Ik volg nog steeds verschillende studies omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen en mijn kennis wil verbreden, met als doel nog meer mensen te helpen met hun spier- en/of gewrichtsklachten.

Bekijk alle massages

Praktijk Ede:

Zandlaan 18, 6717 LP Ede

Praktijk Veenendaal:

Synagogestraat 103-105, 3901 TR, Veenendaal