Hoofdpijnmassage

Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. Veel mensen hebben een vorm van hoofdpijn. Dit kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld stress, spanning, kunstmatige straling en onregelmatig leven. Dit kan resulteren in o.a. spanningshoofdpijn, migraine, medicatie afhankelijke hoofdpijn. De hoofdpijn massage is een zeer doeltreffende methode om mensen weer rust te geven in het hoofd en schoudergebied en de eventuele hoofdpijn klachten te verminderen.

Hoofdpijnmassage kan hoofdpijn voorkomen en verminderen. Tijdens de hoofdpijnmassage richt ik mij op de spieren en wervels die niet goed functioneren of mogelijk overbelast of uit balans zijn in de rug, nek en schouders. Ook geeft ik aandacht aan de aangezicht-spieren tijdens de massage.

Belangrijke informatie

  • Zorg dat je voldoende water drinkt voor en na de massage om afvalstoffen te kunnen afvoeren.
  • Neem voordat je een massage neemt een douche voor extra ontspanning en hygiëne.
  • Tijdens de massage raad ik je aan je telefoon uit te schakelen.
  • Het is niet toegestaan om een massage te nemen onder invloed van drugs of alcohol.
  • Bij een poging tot seksuele toenadering ben ik verplicht hiervan aangifte te doen bij de politie.

Gezondheid

Wanneer je twijfelt of je wel of geen gebruik mag maken van een massage, informeer dan bij je arts of therapeut of een massage geschikt is i.c.m. jouw medicijngebruik, klachten en gesteldheid. Wanneer ik twijfel over jouw gesteldheid voor of tijdens de massage dan kan het zijn dat ik de massage annuleer of onderbreek.

Lees ook de contra-indicaties
Boek nu een massage