Dorn Therapie

De Dorn Methode is een bijzondere behandel techniek waarmee op een relatief zachte manier een scheefstand in het bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd.

Door de dynamische maar zachte manier van handelen is het corrigeren van scheefstand van een wervel of het bekken een prettige ervaring in tegenstelling tot vele andere manuele behandelvormen.

Tijdens de Dorn behandeling begint men met het corrigeren van beenlengteverschil, daarna word het bekken weer recht gezet en scheefstand in de wervelkolom gecorrigeerd.Na de behandeling zijn de pijnklachten veelal direct verminderd en is meer bewegingsvrijheid voelbaar in de behandelde gewrichten. Aansluitend zal de Breuss massage worden toegepast.

Belangrijke informatie

  • Zorg dat je voldoende water drinkt voor en na de massage om afvalstoffen te kunnen afvoeren.
  • Neem voordat je een massage neemt een douche voor extra ontspanning en hygiĆ«ne.
  • Tijdens de massage raad ik je aan je telefoon uit te schakelen.
  • Het is niet toegestaan om een massage te nemen onder invloed van drugs of alcohol.
  • Bij een poging tot seksuele toenadering ben ik verplicht hiervan aangifte te doen bij de politie.

Gezondheid

Wanneer je twijfelt of je wel of geen gebruik mag maken van een massage, informeer dan bij je arts of therapeut of een massage geschikt is i.c.m. jouw medicijngebruik, klachten en gesteldheid. Wanneer ik twijfel over jouw gesteldheid voor of tijdens de massage dan kan het zijn dat ik de massage annuleer of onderbreek.

Lees ook de contra-indicaties
Boek nu een massage