Massages

Iedereen heeft behoefte aan aanraking. Het is zelfs één van onze eerste levensbehoeftes. Door masseren van het lichaam worden de normale lichaamsfuncties gestimuleerd. De massage brengt een proces opgang en het lichaam doet daarna zelf de rest. Massage helpt het lichaam te ontspannen en zijn natuurlijke evenwicht te herstellen. Hieronder ziet u voor welke massages u terecht kunt bij MyoRelax.

R.O.B. MASSAGE

triggerpoint massage veenendaal

Rug Oksel Borst massage heb ik zelf ontwikkeld en is een combinatie van verschillende massage technieken die zich richten op klachten zoals tennisarm, golfarm, carpaal tunnel syndroom, hoofdpijn, tremoren (trillingen) en tintelingen in de armen.

LEES MEER

Manipulatie & Mobilisatie

Mobilisaties zijn actieve of passieve gewrichtstechnieken met als doel het voorkomen en/of verbeteren van een verminderde beweeglijkheid van een gewricht (mobiliteit). 

Lees meer

DORN THERAPIE

De Dorn Methode is een bijzondere behandel techniek waarmee op een relatief zachte manier een
scheefstand in het bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd.

Lees meer

TRIGGERPOINT THERAPIE

Triggerpoints zijn veelal verkrampingen in het spierweefsel o.a. als het gevolg van zuurstoftekort. Hierdoor wordt de spier stijf en wordt de aanmaak en opslag van talloze afvalstoffen verhoogd.

LEES MEER

DRY NEEDLING

Behandelen met Dry Needling (Trigger Needling Concept) is een effectieve manier om cliënten met pijnklachten te helpen de pijn te bestrijden. Dry needling is een zogenaamde intramusculaire – in een spier – behandeling, vaak wordt het ingezet bij spierklachten die al langer bestaan als onderdeel van een totaalbehandeling.

LEES MEER

ONTSPANNINGSMASSAGE

Tijdens een ontspanningsmassage masseer ik u op een rustige manier. Uw spieren en onderhuids bindweefsel zal losser worden door de zachte wrijving. Door gebruik van olie wordt uw huid warm en zult u heerlijk kunnen ontspannen.

LEES MEER

SPORTMASSAGE

Als sportmasseur tref ik maatregelen ter verbetering van de fysieke gesteldheid van de sporter en ter voorkoming van blessures. In de meeste gevallen ben ik bezig met masseren, (elastisch) tapen en bandageren.

LEES MEER

BINDWEEFSELMASSAGE

ontspanningsmassage

Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit bindweefsel. Deze laag bevindt zich tussen de spieren en de huid. Tijdens een bindweefselmassage gebruik ik verschillende technieken.

LEES MEER

LAGE RUGPIJN MASSAGE

lage rugpijn massage wageningen

Een lage rugpijn massage kan erg verlichtend en ontspannend werken. Doordat ik spanning en druk uitoefen op de spieren in het lage rug-/bilgebied wordt de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd.

LEES MEER

RUG-, NEK- EN SCHOUDERMASSAGE

nekmassage, schoudermassage, rugmassage, massage

Nek- en schouderklachten zijn samen met rugklachten de meest voorkomende vorm van gewrichtsklachten. Vaak ontstaan klachten van de nek en schouder door steeds dezelfde bewegingen te maken, of juist lang dezelfde houding aan te nemen.

LEES MEER

MEDICAL TAPING

elastisch tapen bennekom, wageningen, renkum, oosterbeek

Elastisch tapen is een vrij nieuwe techniek waarbij gewerkt wordt met een elastische tape. In tegenstelling tot de traditionele sporttape waarbij de gewrichten worden beperkt, worden bij deze techniek de bewegingen van de mens niet beperkt, maar wordt bijvoorbeeld de bloedcirculatie gestimuleerd.

LEES MEER

STOELMASSAGE

Veel mensen hebben last van hun rug, nek of schouders als gevolg van een verkeerde werkhouding en/of stress. Stoelmassage werkt erg goed om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen.

LEES MEER

HOOFDPIJNMASSAGE

De hoofdpijn massage is een zeer doeltreffende methode om mensen weer rust te geven in het hoofd en schoudergebied en de eventuele hoofdpijn klachten te verminderen.

LEES MEER

Belangrijke informatie

  • Zorg dat je voldoende water drinkt voor en na de massage om afvalstoffen te kunnen afvoeren.
  • Neem voordat je een massage neemt een douche voor extra ontspanning en hygiëne.
  • Tijdens de massage raad ik je aan je telefoon uit te schakelen.
  • Het is niet toegestaan om een massage te nemen onder invloed van drugs of alcohol.
  • Bij een poging tot seksuele toenadering ben ik verplicht hiervan aangifte te doen bij de politie.

Gezondheid

Wanneer je twijfelt of je wel of geen gebruik mag maken van een massage, informeer dan bij je arts of therapeut of een massage geschikt is i.c.m. jouw medicijngebruik, klachten en gesteldheid. Wanneer ik twijfel over jouw gesteldheid voor of tijdens de massage dan kan het zijn dat ik de massage annuleer of onderbreek.

Lees ook de contra-indicaties
Boek nu een massage