Marinus 2019-05-18T19:12:49+02:00

Marinus

Ik ben Marinus Kronenburg en ik stel me graag hier even voor. Toen mijn lichaam na een intensief sportleven wat slijtage ging vertonen, heb ik zelf in de praktijk kunnen ervaren wat een goede massage voor iemand kan doen. Op dat moment heb ik direct besloten dat ik dat ook voor mensen wilde betekenen.
Ik zie nu dagelijks hoe mensen opbloeien na een goede massage, of het nu voor een herstel of voor ontspanning is. Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring als sportmasseur bij diverse takken van sport. De opleiding sportmassage voltooid bij S.O.W. in Westervoort.

Als erkend geregistreerd masseur ben ik aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage, kortweg NGS. Daar ben ik op dit moment teamleider van het massageteam van Gelderland. Praktijkervaring heb ik opgedaan bij o.a. de nationale militaire basketbalploeg waar ik ruim tien jaar vele nationale en internationale wedstrijden een grote groep sporters mocht verzorgen. Ik heb nog steeds fijne herinneringen aan wereldkampioenschappen in Rusland en Italië.

Daarnaast heb ik nog de verzorging gedaan bij een aantal voetbalverenigingen uit de regio. Voor het massageteam van het NGS sta ik bij vele sportevenementen. Juist de grote variatie van de sporten maakt het zo interessant. Op het ene moment sta je bij een wielerevenement zoals de Jan Jansen Classic en het volgende moment sta je bij de Europese hockeykampioenschappen of de marathon in Amsterdam. Ook voor de sport commissie van Defensie doe ik nog zeer regelmatig de medische verzorging van hun sportevenementen. In de afgelopen jaren heb ik nog de specialisatie opleiding Blessure preventie  en Allround Conditie en Hersteltrainer afgerond.

Ook het langdurig in eenzelfde houding zitten of staan, kan spierklachten of zelfs hoofd pijn veroorzaken. Als je hoopt dat te voorkomen en fanatiek gaat sporten kan dat weer spierpijn opleveren. Mijn massage helpt je lichaam te ontspannen en de spieren soepel te maken. De doorbloeding verbetert zodat je lichaam de afvalstoffen op kan ruimen.

Mauro
Bekijk alle massages

Praktijk Ede

Praktijk Veenendaal